Cei mai tari piloți de drift din Europa se dau cu mașinile în Piața Constituției!  

357 0

 

În acest weekend, Bucureștiul va fi gazda etapei a patra din Campionatul Național de Drift. La concurs vor lua startul, pe lângă piloții români, sportivi din Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Norvegia și Italia. Această etapă se desfășoară în cadrul APEX Fest, festival de motorsport aflat la prima ediție.  

 

După 7 ani, o etapă din Campionatul Național de Drift revine în acest weekend în Piața Constituției! Evenimentul se anunță unul de mare anvergură, iar la start vor fi 70 de piloți din Norvegia, Italia, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova și România.  

Concursul din Piața Constituției este organizat de APEX Speed Fest, o creație marca WIN Tureanu Motorsport și RODrift.  

Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv,  este convins că acest festival va fi un real succes.  

„Mă bucur că APEX și RODrift au găsit o cale comună, sub umbrela FRAS, de a pune piatra de temelie pentru acest festival care, sunt sigur, va deveni unul dintre cele mai tari evenimente din România. Vom fi cu toții acolo, cred că vor fi peste 100.000 de vizitatori în cele două zile ale festivalului”  Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.  

În cele două zile ale evenimentului, 2  3 septembrie, spectatorii care vor fi prezenți vor avea parte de multe surprize...unele muzicale. Astfel, pe scena din Piața Constituției vor urca Delia, Alina Eremia, Grasu XXL și Guess Who.  

Tombolă cu premiu o mașină! 

La eveniment va fi și o tombolă, iar unul dintre participanți poate pleca acasă cu propria mașină de curse, un autovehicul pregătit pentru competiție, conform fișei tehnice, FIA.  

Câștigătorul va fi anunțat live, în ultima zi de festival, pe 3 septembrie. Pe lângă concurs, spectatorii pasionați de motosport, vor putea admira mărci de referință ale modelelor prezente la eveniment, Mclaren, Porsche, BMW, Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce.  

În expoziția de mașini istorice, vor putea fi văzute autovehicule pregătite pentru competiție, Lancia Fulvia, Audi S1 Grupa B, BMW 2002, dar și impresionantele modele atent restaurate sau conservate, precum Studebaker President Speedster, Studebaker Commander supranumit și „Bullet Nose”, Tatra 603, Corvette C3 1972 și Corvette C1 1957. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *