APAVIL S.A. ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

370 0

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a  pierderii de apă potabilă existentă pe branșamentele imobilelor din Râmnicu Vâlcea, strada Sergiu Purece nr. 12 si 14, în data de 07. 11. 2023, în intervalul 1000 – 1400, se va întrerupe furnizarea apei potabile  la consumatorii  existenți în Râmnicu Vâlcea, strada Sergiu Purece (Blocurile 35 și 37 și imobile).

Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

Articole asemănătoare

INFORMARE APAVIL SA

Postat de - 24 mai, 2022 0
FacebookTwitterAceastă informare este efectuată de: APAVIL S.A. cu sediul în Râmnicu Vâlcea, strada Carol I, nr. 3-5, județ Vâlcea, telefon…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *