Echipa câștigătoare, pregătită pentru victoriile din acest an.

83 0
Susținătorii echipei câștigătoare din urmă cu patru ani s-au putut vedea cu candidații lor în două întâlniri de mare amploare, organizate recent la Râmnicu Vâlcea. S-au adunat sub același acoperiș mai multe sute de susținători cu doi dintre cei mai proeminenți candidați la alegerile locale care vor urma. Este vorba despre primarul Mircia Gutău și despre președintele județean Constantin Rădulescu. Aceasta este echipa care a câștigat cele două poziții majore în administrația din județul nostru și care se pregătește pentru o campanie reușită și în anul 2024. Este echipa promisiunilor înfăptuite și a viziunilor cele mai moderne și mai realiste pentru dezvoltarea municipiului Râmnicu Vâlcea și a județului Vâlcea, în întregul său. Și primarul Mircia Gutău și președintele județean Constantin Rădulescu sunt cunoscuți pentru proiectele lor înfăptuite și pentru viziunea îndrăzneață pe care au făcut-o publică și cu acest prilej.
Municipiul Râmnicu Vâlcea, cunoscut ca unul dintre cele mai frumoase locuri din țară, are un ritm de creștere fără precedent. Zilele trecute scriam pe această pagină despre parcul-pădure pe care municipalitatea îl amenajează pe Dealul Capela, urmare a măririi la propriu a suprafeței localității cu peste 45 de hectare de pădure, ca să dau cel mai apropiat exemplu.
De partea cealaltă, județul cunoaște un nivel al modernizării infrastructurii rutiere fără precedent și se pregătește de o investiție foarte mare în sistemul de termoficare al cărui proprietar e. Și primarul Mircia Gutău și președintele județean Constantin Rădulescu vorbesc cu multă încredere despre proiectele lor pentru viitorul municipiului Râmnicu Vâlcea și al județului Vâlcea.
Echipa câștigătoare se pregătește pentru o victorie electorală la toate scrutinele organizate în acest an. Fac parte din această echipă și cred că social-democrații vâlceni vor primi încrederea oamenilor și la alegerile europarlamentare, și la alegerile locale și județene, și la cele parlamentare, și la cele prezidențiale de la final acestui an. Întâlnirea pe care Mircia Gutău și Constantin Rădulescu au avut-o cu susținătorii lor și ai noștri, ai tuturor, este doar prima etapă a unei competiții electorale care tocmai a început.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *