Iubitori ai zăpezii uniți-vă: Mini-ediția a 11-a a Winter Tour debutează, pe 17 februarie, la Transalpina

182 0

COMUNICAT DE PRESĂ

 A 11-a ediție Winter Tour se va desfășura între 17 februarie și 10 martie 2023, timp de 4 weekenduri, pe 4 pârtii din România. Deși inițial, anul 2024 a fost gândit ca un an sabatic, în care Winter Tour să ia o pauză, timp în care organizatorii să regândească întregul concept după care a funcționat în ultimii 10 ani, caravana distracției revine pe pârtiile din România, cu o mini-ediție, formată sub sloganul ”Winter players unite!”.

”Motivul pentru care apărem doar acum pe pârtiile noastre dragi este că începutul de an a fost marcat de un alt eveniment extrem de drag și de important pentru noi, Transylvania Open, minunatul turneu de tenis premiat pentru al doilea an consecutiv ca fiind cel mai bun turneu din lume la categoria WTA 250. Suntem aceiași oameni care asigurăm logistica la ambele evenimente (BAZAȚII), iar turneul s-a mutat din toamnă, în iarnă. Și nu putem să îi lăsăm să scrie istorie fără noi. Așa-i în tenis!”, a spus Tiberiu Pop, fondatorul Winter Tour.

Însă iubitori de iarnă și zăpadă fiind, organizatorii nu au putut sta departe de pârtii, așa că au pus la cale această mini-ediție. Dacă vremea e prietenoasă și va fi zăpadă, programul Winter Tour 12 cuprinde:

  1. 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐚𝐥𝐩𝐢𝐧𝐚: 17 – 18 februarie (alături de Fischer Romania)
  2. 𝐁𝐮𝐬𝐜𝐚𝐭: 24 – 25 februarie
  3. 𝐁𝐨𝐫𝐬𝐚: 2 – 3 martie
  4. 𝐂𝐚𝐯𝐧𝐢𝐜: 9 – 10 martie

 

”A fost tare greu să alegem pârtiile pe care să mergem anul acesta, mai ales că avem doar 4 weekenduri la dispoziție. Și deși toate pârtiile pe care am fost în ultimii ani (Arena Platoș, Arieșeni – Vârtop 1, Arieșeni – Piatra Grăitoare, Azuga, Borșa, Buscat, Bușteni Kalinderu, Cavnic, Cozla -, Piata Neamț, Icoana, Mărișel, Muntele Mic – Borlova, Parâng, Poiana Brașov, Predeal, Prislop, Rarău, Sinaia, Straja, Șuior, Șureanu, Transalpina, Vatra Dornei – Parc, Vatra Dornei – Veverița) ne-au fost extrem de dragi, anul acesta am ales să mergem ACASĂ. Transalpina, Buscat, Borșa și Cavnic au fost mereu acasă pentru noi. Și abia așteptăm să ne întâlnim cu toți cei care le simt la fel. Și Charlie abia așteaptă!”, a adăugat Tiberiu Pop, fondatorul Winter Tour.

 

Winter Players Unite!

Pentru a sărbători comunitatea mare și frumoasă creată în jurul Winter Tour, mini-ediția a 11-a, din 2024 vine cu mesajul: Winter Players Unite! După 10 ani, această ediție îi încurajează pe oameni să facă din iarnă o experiență trăită la intensitate maximă, adică #FullyAlive.

 

Schiorii și snowboarderii prezenți pe pârtie vor putea participa la concursuri cu premii, dar și multe alte provocări de iarnă, se vor bucura de glume, muzică, voie bună și apres-ski party în după-amiezele de sâmbătă. Vor fi prezenți și prietenii de la BAR BOX, care pun la dispoziție băuturi menite să îi încălzească pe iubitorii de iarnă, indiferent dacă sunt calde sau reci. Accesul la toate activitățile Winter Tour este gratuit.

 

Winter Tour – cel mai vechi eveniment de iarnă din România

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns anul acesta la cea de-a 11-a ediție. S-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din România și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă și de natură. A devenit repede un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând parteneriate cu cele mai frumoase stațiuni de iarnă din țară. An de an, în fiecare weekend, din ianuarie până în martie, gașca Winter Tour se află pe o altă pârtie din România, cu jocuri de iarnă, distracție, muzică, lecții de schi gratuite și concursuri. Ediția din 2023 a fost aniversară, a 10-a, așa că a fost sărbătorită prin celebrarea celor 10 pârtii pe care am ajuns, prin câte o bandană personalizată cu fotografia munților respectivi și numele pârtiei. Bandanele din colecția ”Poartă munții dragi la gât” au fost oferite ca premii la concursurile de pe pârtie.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *