33 de elevi în practică la Jandarmeria Vâlcea

139 0

În perioada 18 martie – 26 aprilie 2024, 33 de elevi din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani participă la un stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea. Acești elevi-jandarmi, din seria februarie 2024 – decembrie 2024, sunt coordonați și îndrumați de către cadre militare cu experiență în domeniul jandarmeriei. Ei vor participa activ la toate activitățile desfășurate de către îndrumătorii lor, având ca obiectiv realizarea măsurilor prevăzute în programul de practică.

Stagiul de practică se desfășoară la structurile de pază, unde elevii-jandarmi își vor aplica cunoștințele teoretice și vor învăța mai multe despre misiunile specifice ale jandarmeriei. Conducerea Jandarmeriei Vâlcea a prezentat elevilor aspecte importante legate de specificul unității, atribuțiile, programul și misiunile desfășurate în zona de competență teritorială.

Această perioadă de practică este crucială pentru aplicarea cunoștințelor acumulate în timpul anului școlar și pentru pregătirea viitorilor absolvenți ai școlii militare de subofițeri pentru activitatea lor viitoare în cadrul Jandarmeriei.

La finalizarea stagiului, aceștia vor fi evaluați pentru activitatea desfășurată, iar rezultatele vor fi transmise instituțiilor de învățământ la care sunt înscriși.

Le dorim tuturor elevilor mult succes și îi asigurăm de întreg sprijinul nostru pe parcursul acestei perioade de stagiu de practică!

 

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN VÂLCEA

Articole asemănătoare

#AvemNevoieDeTeatru

Postat de - 21 octombrie, 2020 0
FacebookTwitterCampania lansată de Teatrul Anton Pann pentru iubitorii teatrului de pretutindeni. De ceva timp pe pagina de facebook a Teatrului…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *