O săptămână de evenimente la Râmnicu Vâlcea.

174 0
Marți am participat la Conferința județeană a Tineretului Social Democrat (TSD), în sala mare a Consiliului județean. Au fost acolo peste 300 de delegați din cele 89 de orașe și comune vâlcene în care s-au înființat organizații locale.
Am participat alături de președintele nostru județean, Constantin Rădulescu și de primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, de Lucian Borța, președinte al PSD Drăgășani, de Andra Bica, vicepreședinte județean, de Vasile Cocoș, fost parlamentar și de colegii mei din Parlamentul României, Ovidiu Popa – deputat și Bogdan Matei – senator.
Organizația TSD Vâlcea este una foarte dinamică, cu o prezență remarcabilă și în plan național. Tinerii social-democrați și-au ales Biroul permanent.
În final, președintele George Alexandru Concioiu le-a spus colegilor săi: „Am încredere că, împreună, vom face din TSD Vâlcea o comunitate a tinerilor implicați în politică și în viața socială a celui mai frumos județ din România, Vâlcea.” (vezi imagini) Miercuri am participat, la invitația prefectului Mihai Oprea, la ceremoniile prilejuite de aniversarea Zilei victoriei în al doilea război mondial, de aniversarea Uniunii Europene și de sărbătoarea anuală a Zilei independenței naționale a României.
Zilele de 9 și 10 mai aduc la un loc aceste mari evenimente petrecute în urmă cu mulți ani, unul de importanță națională (1877), altul de importanță europeană (1950) și cel de al treilea care vorbește despre salvarea libertății întregii omeniri (1945).
Am atașat câteva fotografii de la ceremoniile organizate pe esplanada din fața Prefecturii Vâlcea. La finalul zile de vineri s-au adunat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, venind din toate colțurile județului, câteva mii de activiști ai Partidului Social Democrat, care au ținut să marcheze în acest mod începutul campaniei electorale pentru alegerile locale, județene și europene. Văd în derularea evenimentelor la care am fost prezent o demonstrație a forței de care dispun social-democrații vâlceni atât în planul acțiunii politice la nivel local, județean și național cât și la nivelul Uniunii Europene, din perioada de preaderare și până acum.

Articole asemănătoare

La mulți ani de ziua iubirii!

Postat de - 24 februarie, 2024 0
FacebookTwitter Sunt dintre cei pasionați de tradițiile și de sărbătorile românești. Dragobetele deschide lista acestor bucurii. Se sărbătorește întotdeauna pe…

Jurnal de vacanță

Postat de - 4 iulie, 2023 0
FacebookTwitter La Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) s-a lucrat la completarea procedurii de înscriere care dă…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *