Păstrarea tradițiilor

46 0
ℹ️ Una dintre legăturile noastre este și aceea a târgului. Astăzi am participat la un asemenea eveniment la Horezu, la „Cocoșul de Hurez” și am văzut bucuria copiilor chiar de ziua lor. Am vorbit cu mulți dintre concetățenii mei și am apreciat interesul acestora pentru rezolvarea problemelor locale. Cu temei m-am angajat să lucrez asiduu pentru rezolvarea acestora.
ℹ️ Cea mai importantă parte a prezenței mele la Horezu a fost reprezentată de vizitarea standurilor cu renumita ceramică locală. Am purtat discuții stimulative cu reprezentanții acestei arte milenare și am avut bucuria de a vedea că tradițiile noastre vâlcene nu se pierd. Sunt duse mai departe de generațiile tinere.
ℹ️ Aceasta este o perioadă electorală și profit de acest lucru pentru a mă angaja că, la fel ca până acum, voi susține valorile tradiționale ale vâlcenilor și ale neamului nostru!

Articole asemănătoare

O veste bună!

Postat de - 21 noiembrie, 2023 0
FacebookTwitterLegea pe care am inițiat-o pentru funcționarea punctelor gastronomice a fost votată de Senat și a primit aviz favorabil în…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *