A primit cadou un bolid de 45.000 de euro!

204 0
 
Annaliese Drăgan are mașina visurilor ei! Sportiva calificată la Jocurile Olimpice de la Paris la gimnastică ritmică se plimbă prin oraș cu un bolid de 45.000 de euro! Ana și-a luat permisul la 16 ani, în America, iar în România este șoferul surorii sale mai mici, Christina.
Annaliese Drăgan, singura sportivă care va reprezenta gimnastica ritmică românească la Jocurile Olimpice de la Paris, a primit cel mai frumos cadou!
“Este mașina visurilor mele. Este o mașină foarte frumoasă și m-am bucurat foarte tare, mai mult de faptul că pot să conduc, mie îmi place foarte mult să conduc” – Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de gimnastică ritmică al României.  
 
Annaliese și sora sa mai mică, Christina, sunt nedespărțite atât la antrenamente, cât în timpul liber. Și în mașină, Ana o are pe sora sa în dreapta.
„În curând aș vrea și eu să îmi iau permisul, dar nu m-am gândit încă, dacă o am pe sora mea. Se poate spune că e șoferul meu” – Christina Drăgan, componentă a lotului național de gimnastică ritmică al României.
E greu cu traficul din București
Gimnasta recunoaște că traficul din București îi mai dă uneori bătăi de cap.
„Este mai greu în București, totul este mai mic, mai agitat, dar mă bucur că am și experiența aceasta să conduc și în altă țară și să văd cum e și acolo și aici” –-Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de gimnastică ritmică al României.
În privința Jocurilor Olimpice la care România va avea o reprezentantă după 8 ani, gimnasta abia așteaptă să ajungă la Paris.
„Au început puțin emoțiile, câștig încă bucuria de a fi acolo și abia aștept să merg. Cred că am emoții pentru că voi acolo și nu frică de competiție” -Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de gimnastică ritmică al României.
Annaliese poartă la gât un lănțior cu simbolul cercurilor olimpice, despre care spune că este talismanul ei norocos. I-a fost dăruit de o  persoană specială.
„După calificare, cam la două săptămâni a fost ziua mea și l-am primit cadou de la o fostă colegă care a fost ultima gimnastă de la ritmică care a mers la Jocurile Olimpice” – Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de gimnastică ritmică al României.
 
Adoră să se uite la cursele de Formula 1!
 
Annaliese este fan mașini de când era mică. A condus prima mașină…de jucărie la doar câțiva ani.
„Îmi aduc și acum aminte, mi-a dăruit-o bunica de ziua mea. Mi-a plăcut la nebunie. Nu mă mai despărțeam de ea. Și atunci eram tot la volan și Christina în dreapta mea” – Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de gimnastică ritmică al României.
Sportiva calificată la Jocurile Olimpice de la Paris este înnebunită și după cursele de Formula 1.
„De câte ori avem ocazia eu și sora mea ne uităm la Formula 1. Avem și un pilot preferat, pe Max Verstappen. Anul trecut la Baku, am concurat cu o săptămână înaintea unei etape de Formula 1. Și când mergeam spre sală, am trecut exact pe străzile unde urma să se țină cursa și pregătirile erau în toi” –Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de gimnastică ritmică al României.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *