Secretarul general PNL Lucian Bode a participat la inaugurarea extinderii Terminalului de Plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca

84 0

Lucian Bode, secretarul general PNL, a participat la inaugurarea extinderii Terminalului de Plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Pentru liberali, investițiile în infrastructura de transport sunt prioritare!
Clujul sub administrație liberală este un model de performanță care pune pe primul loc dezvoltarea comunității prin investiții.
Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca are începând de astăzi un terminal de plecări extins și modernizat care va propulsa și mai mult Clujul în rândul orașelor europene cu cea mai dinamică dezvoltare.
Este meritul administrației județene care împreună cu managementul aeroportului care printr-o bună colaborare cu antreprenorul și administrația centrală au dus la bun sfârșit o investiție complexă. O investiție care va permite procesarea unui număr de 4,5 milioane de pasageri pe an și care se adaugă unui portofoliu consistent de investiții derulate în ultimii 4 ani.
Clujul marilor proiecte de infrastructură de azi are piatra de temelie pusă în anul 2020. Iar faptul că astăzi s-a dat startul lucrărilor la metroul din Cluj-Napoca, dovedește că strategia pe care am propus-o acum 4 ani a fost cea corectă.

De asemenea, Lucian Bode a spus că:

Proiectul de metrou de la Cluj este fără îndoială cea mai mare inițiativă de mobilitate urbană și metropolitană din România care face concret saltul de la stadiul de proiect, la implementare.
Întreg pachetul de conectivitate și mobilitate gândit în mod integrat în anul 2020, format din A3, cu secțiunea Nădășelu-Poarta Sălajului, Secțiunea de cale ferată Cluj-Episcopia Bihor, Centura metropolitană Cluj, metroul și trenul metropolitan Cluj, Secțiunea de cale ferată Cluj-Teiuș, va fi pe cartea de vizită a Transilvaniei pentru acest deceniu
Tot astăzi s-a mai făcut un pas în construcția celui mai important proiect de infrastructură rutieră din Transilvania, Autostrada A3, prin semnarea contractului pentru execuția viaductelor de peste 3 kilometri de pe secțiunea Nădășelu-Zimbor”, declară Secretarul general PNL.
Am încredere că toate aceste proiecte vor fi finalizate cu bine, pentru că liberalii au fost și vor fi mereu în avangarda schimbărilor în bine pentru comunități.
PNL are vocația construcției atât în plan local, cât și la nivel național. Am dovedit că nu ne oprește nimeni și nimic din drumul dezvoltării comunităților.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *