Programe, proiecte și acțiuni în domeniul cultural 2024. Vâlcea Culture Hunt

302 0

Comunicat de presă

 

În perioada 10 – 12 August 2024, Asociația Voința va desfășura activități în proiectul  “Vâlcea Culture Hunt”, finanțat de Consiliul Județean Vâlcea prin programul “Programe, proiecte și acțiuni în domeniul cultural 2024”, după cum urmează:

  • În data de 10 August 2024, începând cu ora 15:00, în Parcul Central Băile Olănești, evenimentul cultural – „Festivalul de Artă”

“Festivalul de artă”  presupune desfășurarea de ateliere de pictură pentru copiii din Băile Olanești.

Copiii participanți vor picta elemente reprezentative pentru județul Vâlcea și Băile Olanești și vor fi recompensați cu mici cadouri.

Proiectul își propune să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber, de promovare a culturii prin arta picturii, de promovare a județului Vâlcea și a orașului Băile Olănești.

  • În data de 11 August 2024, începând cu ora 16:00, depunerea lucrărilor artistice ale copiilor la Centrul de tineret – Youth Hub Râmnicu Vâlcea, strada Mihai Viteazul, nr. 2, bloc 22 Decembrie, demisol și diseminarea activității Festivalului de Artă.

Evenimentul își propune promovarea culturii prin arta picturii și promovarea activităților non-formale ca alternativă a petrecerii timpului liber pentru copii și tineri.

  • În data de 12 August, începând cu ora 17:00 – Vânătoarea de comori, punct de plecare de la statuia lui Mircea cel Bătrân, din Parcul Mircea cel Bătrân – Râmnicu Vâlcea.

Această activitate implică organizarea alături de grupul de inițiativă locală Liv Tu Visit Your City, a unui eveniment cultural istoric prin care tinerii vor fi stimulați să găsească comorile culturale ascunse (clădiri istorice, statui și simboluri) ale Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Proiectul își propune promovarea cultural istorică a Municipiului Râmnicu Vâlcea și a Județului Vâlcea, ca alternativă de petrecere a timpului liber pentru tineri și copii.

Participanții vor fi recompensați cu mici surprize.

Pentru orice detalii suplimentare, ne puteți contacta la adresa de email asociatiavointa@yahoo.com sau:

Burada Anamaria Betina – Secretar Asociația „Voința”,  Coordonator proiect “Vâlcea Culture Hunt”, telefon 0774 466 387 

Burada Marius Cristian  – Președinte Asociația „Voința”, telefon 0773 783 790.

 

 

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *