APAVIL S.A. ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

197 0

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă  pe  conducta din PEHD  D500mm existentă în comuna Mihăești, sat Stupărei, ce alimentează  parțial  comuna Mihăești  și orașul  Băbeni, în data de 30.07.2024, începând cu orele  1600 și până la finalizarea lucrărilor, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în comuna Mihăești  (str. Hidrocentralei, parțial), Tătărani (Benzinărie + 2 imobile, Vox Profile) și parțial orașul Băbeni,  județul Vâlcea.

Echipele de intervenție ale Apavil S. A. s-au deplasat imediat la fața locului și fac eforturi susținute pentru remedierea acestei situații în cel mai scurt timp posibil. Reluarea furnizării apei potabile se va face, cel mai probabil, în cursul acestei nopți.

Rugăm toți utilizatorii să înțeleagă că după reluarea furnizării apei potabile în comunele Budești, Mihăești și orașul Băbeni, parametrul turbiditate poate fi modificat (apa poate să fie tulbure) chiar dacă se fac purjări atât în zonele afectate, cât și în cele adiacente. În cazul în care turbiditatea persistă, consumatorii sunt rugați să sune la dispeceratul societății în vederea constatării și luării măsurilor care se impun.

Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societății (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *