Gala Educației vâlcene

5 0
Consiliul județean i-a recompensat pe cei mai merituoși dintre elevi la cea de-a cincea ediție a Galei Educației vâlcene. 33 de elevi au primit premii substanțiale: unul pentru media 10 la bacalaureat, altul pentru media 10 la evaluarea națională și încă 31 pentru obținerea locului întâi la olimpiade școlare și concursuri naționale.
Gala Educației vâlcene a fost inițiată de președintele Constantin Rădulescu, cel care le-a spus premianților, printre altele: „Este seara dumneavoastră, a celor pe care îmi place să-i numesc ambasadorii onorifici ai județului Vâlcea (…) Consiliul județean Vâlcea investește mult îi educație. Gala Educației este un eveniment gândit în semn de prețuire și de apreciere pentru cei care învață carte, dar și pentru cei care se asigură că aceste cunoștințe îi vor duce mai departe”.
Mă alătur elogiului său cu încrederea că școala vâlceană va ști în continuare cum să-și pregătească campionii pentru câștigarea tuturor competițiilor școlare.
Evenimentul s-a bucurat de un public numeros, extrem de entuziast și de generos cu aplauzele adresate dascălilor și elevilor premiați. Mulțumesc pentru invitația de a participa și de a mă bucura, la rândul meu, de spectacolul campionilor învățământului vâlcean. Felicitări Consiliului județean și președintelui Constantin Rădulescu pentru organizarea anuală a acestui remarcabil spectacol de încredere și de recunoștință!

Articole asemănătoare

Jurnal de vacanță

Postat de - 10 iulie, 2023 0
FacebookTwitter Între sesiunile parlamentare, deputații și senatorii sunt întotdeauna pregătiți să se întoarcă în Parlamentul României pentru o sesiune extraordinară.…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *