AVE realizează un chestionar prin care proaspeții absolvenți să își împărtășească experiențele cu elevii vâlceni!

549 0

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Ref: Asociația Vâlceană a Elevilor întocmește un formular pentru proaspeții absolvenți! Deoarece competența sistemului de învățământ este prioritară pentru noi, oferim șansa tinerilor care au trecut prin cei doisprezece ani de școală să își povestească experiențele și să sfătuiască viitoarele generații!

 Săptămâna aceasta, AVE – Asociația Vâlceană a Elevilor a demarat un nou demers ,,de la elevi, pentru elevi”. Astfel, lansăm ,,Sistemul de învățământ prin ochii elevilor vâlceni”, care constă într-un formular bine pus la punct, prin care tinerii absolvenți să își exprime gândurile legate de sistemul în care au trăit timp de mai bine de doisprezece ani.

Astfel, cei ce încă sunt pe băncile școlilor au ocazia să le fie împărtășite tot felul de experiențe, de la cele pozitive, până la cele negative și soluțiile care s-au găsit pentru acestea. De asemenea, absolvenții vor oferi sfaturi și îndemnuri pentru elevi ca parcursul lor în școala românească să fie unul plăcut.

Suntem cu toții conștienți că sistemul nostru de învățământ are lacune. Însă, noi, AVE, vom încerca să punem cap la cap problemele care vor fi sesizate prin acest formular și să le rezolvăm la nivel local. Suntem pregătiți să demarăm toate demersurile necesare ca elevii să aibă parte de un mediu prielnic în unitatea de învățământ, iar sistemul să le pună la dispoziție tot ceea ce au nevoie pentru experiențe cât mai plăcute. Formularul se poate găsi pe rețelele noastre de socializare și invităm toți tinerii care au terminat ciclul liceal să își spună povestea!

BIROUL DE PRESĂ AL ASOCIAȚIEI VÂLCENE A ELEVILOR

AVE este unica asociație independentă de elevi din Vâlcea. Formată din elevi pentru elevi, AVE asigură protejarea drepturilor acestora, oferindu-le sprijin în rezolvarea problemelor privind sistemul de învățământ românesc. Cu ajutorul presei juridice, al implicării membrilor săi și prin colaborarea cu celelalte asociații din România, AVE reușește treptat sa obțină rezultate favorabile elevilor în ariile sale  de acoperire: Igienă în Școli, Burse Școlare, Transportul Elevilor și Regulamentele Școlare.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *