Sugestie pentru 1 decembrie? Târgul de Crăciun de la Sibiu

448 0

Nu știți cum să vă petreceți  1 Decembrie mai frumos? Noi vă facem o sugestie, desigur, dacă aveți răbdarea să parcurgeți Valea Oltului, 100 de kilometri, pentru a ajunge la Sibiu. Târgul de Crăciun din acest an este, poate, cea mai frumoasă opțiune, acesta s-a deschis, după ce, în 2020, nu a fost organizat din cauza pandemiei.

The most wonderful time of the year! Atmosfera de Sărbători este absolut încântătoare, iar de Sf. Andrei a și nins.

Feeria încântă vizitatorii seară de seară, pentru câteva ore, oamenii uită și de pandemie, și de supărări și de tristețe, luminile, culorile, bradul de Crăciun, Moș Crăciun, spiridușii, dulciurile și bunătățile, aromele incredibile, decorațiunile și darurile ce pot fi cumpărate fac să piară orice urmă de amărăciune. Desigur, cu condiția să fie și ceva bănuți.

Târgul are loc în interiorul unui perimetru închis, care va permite verificarea celor ce intră, iar accesul se face pe bază de certificat verde, în limita a 2500 de persoane.  În cazul copiilor sub 12 ani, accesul se va face doar însoțiți de un adult care trebuie să îndeplinească unul dintre criterii, vaccinare anti-Covid sau trecere prin boală.

Este deschis zilnic, între orele 11.00 şi 21.00, până în 2 ianuarie.

O cană, un globule, un magnet, o căciuliță nostimă, o decorațiune, un omuleț de zăpadă, o fotografie înrămată cu târgul sau multe alte produse pot fi o sugestie pentru un dar simplu și frumos, pentru cei dragi.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Ziua Limbii Române

Postat de - 31 august, 2020 0
FacebookTwitterZiua Limbii Române este celebrată în Republica Moldova începând cu 31 august 1989, în memoria recunoaşterii acesteia ca limbă de…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *