Sloturi cu super eroi de încercat anul acesta

599 0

În mod cert filmele cu super eroi sunt la mare căutare. Şi dacă ne raportăm la cele produse de către compania de film Marvel, atunci putem spune cu adevărat că filmele care îi poartă  marca sunt cele mai populare printre cinefili.

Dar această popularitate a trecut dincolo de peliculă şi a ajuns în mod natural să facă obiectul unor teme pe care producătorii de sloturi le pun în creaţiile lor. Aşa se face că astăzi poţi să vezi eroii tăi preferaţi doar prin intermediul ecranului video al unui slot.

Despre ce astfel de jocuri să încerci anul acesta vom dezbate în rândurile următoare. Merită deci să le citeşti fie şi numai pentru faptul că vei putea să îţi vezi eroii preferaţi în acţiune, de această dată în beneficiul tău financiar.

1.Hero Squad

Dacă ai intrat pe Netbet ai în vedere o largă varietate de sloturi unde le vei găsi fără probleme şi pe cele în care eroii sunt vedetele. Nu îţi mai rămâne decât să identifici titlul în care eroul tău preferat apare şi să iniţiezi prima rotire.

Aşa stau lucrurile şi în cazul slotului Hero Squad, unde nu te va întâmpina un singur erou ci o întreagă echipă. Şi pentru ca aceştia să aibă unde să se desfăşoare, jocul este structurat pe o arhitectură de 5 coloane dispuse pe 3 rânduri.

Este deja construcţia slotului clasic dar în această structură se regăsesc şi cele 20 de linii de plată fixe pe care eroii se vor întrece să depună premii. Şi în afară de aceste linii de bază, jocul excelează în funcţii speciale de natură să îţi mărească şansa de câştig.

Aşadar slotul abundă în speciale, o varietate întreagă de multiplicatori dar şi role în cascadă care măresc câştigurile obţinute. Şi dacă adaugi şi RTP-ul de 96,48% care defineşte acest joc, ai în faţă o oportunitate de neratat.

2.Genesis Island

Dacă eşti un pasionat de sloturi în care tema animalelor preistorice primează, atunci Genesis Island nu are cum să nu îţi placă. Pe role aterizează Godzilla, temutul T-Rex, un uriaş crab dar şi cărţi de joc care să pună în valoare aceste pictograme.

Grafica este una de excepţie şi structura se bazează pe deja clasicul aranjament de 5X3. Acest lucru înseamnă că ai la dispoziţie 5 role dispuse pe 3 rânduri pe care aceste simboluri aterizează şi cu ajutorul cărora formează nu mai puţin de 20 de linii de plată garantate.

Şi în materie de funcţii speciale nu ai cum să te plângi în acest joc cu animale preistorice. Pe lângă wildul pe care îl doreşti cât mai des pe role ai la dispoziţie şi o funcţie specială care se numeşte Mega Reel şi care apare atât în jocul de bază cât şi în speciale.

La apariţia ei simbolurile cele mai bine plătite din joc împreună cu pictograma de wild se vor combina într-o rolă de tip mega ducând la obţinerea unui câştig de tip ecran. Şi dacă ai norocul să obţii şi cele 10 speciale promise de joc atunci te poţi considera cu adevărat norocos.

Funcţia de Mega Reel apare şi în acest modul de premiere, deosebirea faţă de modulul de bază fiind că de această dată nu mai apare aleatoriu ci pe toată durata specialei. Poţi face deci 10 câştiguri ecran, care în funcţie de valoarea simbolurilor pot aduce în contul tău sume impresionante.

3.Captain Shockwave

În slot îl vei întâlni pe vestitul căpitan din celebra revistă de desene animate cu acelaşi nume, dar de data aceasta pe o structură de joc care va oferi 50 de linii de plată. Şi cel mai bine plătit simbol din joc este evident căpitanul Shockwave, care îndeplineşte şi funcţia de wild.

Intervin benefic în tabela de plăţi a jocului şi cele 2 scattere pe care acesta le oferă. Primul scatter este băieţelul cu maşinuţa care apare oriunde pe cele 5 role de joc, 3 asemenea simboluri oferă de 3 ori miza jucată, 4 aduc un câştig de X20 miza în timp ce 5 introduc în casă un premiu de X100 de ori miza.

Cel de al doilea scatter este cel responsabil cu demararea specialelor şi pentru a intra în acest modul este bine să aduci minim 3 asemenea pictograme pe role. Pictograma care îl înfăţişează este câinele sonar şi vei fi bucuros să afli că simpla lor apariţie plăteşte şi sume fixe de bani.

Dar te interesează specialele pe care acesta le oferă şi în acest caz o să ai o surpriză majoră. 3 scattere oferă 10 jocuri gratuite însoţite cu multiplicator de X3, 4 dăruiesc 15 cu multiplicator de X4 în timp ce 5 te vor surprinde cu 20 de spinuri gratuite la care se adăugă un multiplicator de X5.

4.Nine Realms

Producătorul de software RTG propune în acest slot o poveste apocaliptică în care omenirea este ameninţată de distrugere. Şi pentru a o apăra, pe rolele de joc vei întâlni 4 războinici, armele lor dar şi cărţi de joc în suita clasică de la 10 la A.

Ceea ce este interesant la acest slot constă în liniile de plată pe care le oferă şi despre care producătorul confirmă că sunt în număr de 243 în jocul de bază. Dar în modulul de speciale aceste linii ajung la 78.125 pentru simplul fapt că ecranul îşi va transforma structura din 5 role în una de 7.

Şi dacă am ajuns la speciale este bine să ştii că acestea sunt în număr de 7 şi sunt oferite de apariţia pe ecran a minim 3 simboluri de scatter. Dar în afară de speciale jocul are wild şi încă 2 funcţii în măsură să îţi aducă câştiguri pe ecran.

Mystical Zone este una dintre ele şi apare aleatoriu în jocul de bază blocând rola 3 pe care apare simbolul unui luptător din cei 4. Următoarea rotire poate pune pe role un alt luptător, caz în care acesta se va transforma în cel de pe rola 3 în aşa fel încât poţi obţine un câştig colosal de tip ecran.

Se adăugă la paleta de funcţii speciale şi Gatekeeper Portal, care apare aleatoriu după o dispunere de role care nu aduce câştig. Vei fi introdus într-un modul de joc care debutează cu apariţia pe ecran a scuturilor de luptă care se vor transforma ulterior în cei 4 războinici.

Concluzie

Dacă eşti adeptul sloturilor unde eroii fac legea dă măcar un spin la unul dintre cele prezentate mai sus. Este posibil să nu obţii atât de multe câştiguri pe cât ţi-ai dori însă te vei afla în compania eroilor tăi preferaţi şi acest lucru face cu adevărat toţi banii!

Articole asemănătoare

Invitație la dialog!

Postat de - 28 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterCurierul de Râmnic îi invită pe toți liderii partidelor politice din Vâlcea, la o sesiune de interviuri, la sediul redacției…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *