Primarul Vasilache, Băile Olănești: “Așteptăm fondurile pe situații de urgență pentru a interveni unde sunt probleme”

504 0

Alunecările de teren au făcut ravagii în ultimii ani în stațiunea vâlceană Băile Olănești, chiar și în această perioadă administrația publică locală confruntându-se cu un astfel de fenomen pe o stradă din localitate. Primarul Sorin Vasilache spune că a făcut toate demersurile necesare, iar întreaga documentație a fost depusă în vederea obținerii de fonduri pe situații de urgență. Deocamdată, Primăria Băile Olănești va primi 220.000 lei din fondul de rezervă al Guvernului.

“Nu este suficient pentru a ne descurca în această perioadă grea, dar totuși sunt bineveniți. Decât 0 cum am avut înainte, sunt buni și aceștia. Sper într-o rectificare de buget și aștept sumele de bani și pe situații de urgență. Avem zone cu probleme și am făcut demersurile necesare pentru a primi fonduri. Avem o alunecare de teren pe strada Podulului, platforma drumului fiind grav afectată. Am trimis devize, am trimis documentații, iar acum suntem în așteptare pentru a interveni unde sunt probleme” – ne-a declarat Sorin Vasilache, primarul stațiunii Băile Olănești.

sursa: gazetavalceana.ro

Articole asemănătoare

Băile Olănești

Postat de - 18 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterBăile Olănești este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitățile componente Cheia, Comanca, Gurguiata, Livadia (reședința), Mosoroasa,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *