Să întâmpinăm Crăciunul, dăruind!

496 0

Astăzi, alături de mulți colegi și prieteni din PSD Vâlcea, simpatizanți ai partidului nostru sau organizații neguvernamentale, am pornit într-o caravană a „binelui”- CARAVANA CELOR TREI TRANDAFIRI -, cu motto-ul „Să întâmpinăm Crăciunul, dăruind!”, o acțiune umanitară și un gest de omenie al membrilor PSD Vâlcea, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Acțiunea se desfășoară în tot județul Vâlcea însă eu, astăzi, am fost prezent în comuna Mihăești, alături de domnul primar Constantin Bărzăgeanu, pentru a oferi daruri copiilor.
Toți copiii din Mihăești vor primi cadouri de Moș Crăciun.
Sper ca gestul nostru să le aducă bucurie atât lor, cât și părinților.

„Caravana celor trei trandafiri” va ajunge și în alte localități, deoarece ne-am propus să fim ajutorul lui Moș Crăciun pentru 1.000 de familii nevoiașe.

Sper ca gestul nostru să fie un motiv de bucurie pentru acestea, dar și pentru noi, cei care îl facem.

S-au implicat în această campanie parlamentari, consilieri județeni, consilieri locali sau simpli membri ai PSD Vâlcea, dar și organizații umanitare. Tuturor, le mulțumesc pentru participare.

Vom reveni cu detalii din această campanie frumoasă, pe care o desfășurăm cu speranța ca toți cei pe care îi vom vizita să privească gestul nostru cu bucurie.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *