Tinerii vâlceni, partenerii mei de nădejde!

451 0

În toată activitatea mea, am avut și voi avea o abordare specială în relația cu tinerii, atât pentru dezvoltarea unor relații trainice de colaborare, la nivel institutional și personal, cât și pentru a-i încuraja să devină parteneri ai mei, și ai instituției Consiliul Județean Vâlcea.

Astăzi, m-am bucurat să îi primesc la Consiliul Județean pe Patrisia Moraru, Iosif Cocoș, Mario Tănase și Radu Ionescu, toți elevi ai Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea, dar și pe profesoara lor, Adina Dobrete.

Ei au venit cu o idee interesantă, care, oarecum, vine să completeze Proiectul de digitalizare Vâlcea 2030, pe care îl implementăm deja la Consiliul Județean Vâlcea, dar și celelalte proiecte pe care le avem pentru tineri. Proiectul lor propune creare a unei aplicații pentru telefon, prin care Vâlcea, cel mai frumos județ din România, să fie prezentat celor interesați. Aplicația oferă posibilitatea comunității de a vedea, în timp real, date referitoare la evenimentele desfășurate în județul Vâlcea.

Urmează să avem o nouă întâlnire, în cadrul căreia să stabilim, în mod clar, ce trebuie să facem, împreună, ca această idee să se transforme în realitate.

Subliniez intenția mea de a propune preluarea acestei aplicații și dezvoltarea ei de către Consiliul Județean Vâlcea.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *