Din 2015 la cârma Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris l-a învins la alegeri, pe contracandidatul său, Silviu Bulugioiu, cu 92 la 35 de voturi.

300 0

Norris Măgeanu a câștigat încă un mandat de 4 ani la cârma Federației Române de Automobilism Sportiv! Este al treilea pentru fostul pilot de raliuri! Acesta conduce federația din 2015! “E o bucurie, după ziua de astăzi dar vine cumva și pe fondul obișnuinței, cu ceea ce înseamnă modul de lucru la federație, cu modul în care se desfășoară aceste alegeri” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. La alegerile de ieri care au avut loc la Universitatea Politehnică din București și care au durat peste 4 ore și jumătate, Norris l-a avut contracandidat pe Silviu Bulugioiu, pe care l-a învins cu 92 de voturi la 35. “Cel mai mult mă bucur de diferența mare de voturi între echipa mea și echipa contracandidaților. După 8 ani, am câștigat cu o diferență de voturi care este mai mare și decât cea de acum 4 ani și decât cea de acum 8. Asta arată că totuși am făcut lucruri bune” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Prima pe care a anunțat-o de victorie a fost soția

Norris recunoaște că a avut emoții pentru aceste alegeri! „Emoțiile sunt inevitabile. Ele vin nu neapărat din necunoscut ci din greutatea momentului. Să stai în fața reprezentanților a 200 de cluburi membre, nu e ușor” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. Președintele FRAS a dezvăluit și cine a fost prima persoană pe care a anunțat-o că a câștigat! „ Primul mesaj i l-am dat soției mele, care a resimțit cel mai greu alături de mine duritatea acestei campanii și căreia trebuie să îi mulțumesc” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

 

Ședința a durat 4 ore și jumătate

Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Automobilism Sportiv a avut loc ieri, 4 martie, de la ora 12:00 în Amfiteatrul „Radu Voinea” din cadrul Universității Politehnica din București și a durat 4 ore și jumătate. Președintele aflat în funcție, Norris Măgeanu, l-a învins pe contracandidatul său, Silviu Bulugioiu, cu 92 de voturi la 35, iar un buletin de vot a fost anulat. La alegeri au participat reprezentanții a 128 de cluburi cu drept de vot. Norris conduce Federația Română de Automobilism Sportiv din 2015 și va fi la cârmă ei și în următorii 4 ani.

Noua conducere a Federației Române de Automobilism Sportiv este formată din:

Norris Măgeanu, președinte, Cristian Notaru, secretar general, Ioan Badiu, vicepreședinte, Bogdan Constantinescu, vicepreședinte, Cătălin Nicolaescu, vicepreședinte și 5 membrii în Consiliul Federal, Darius Manea, Constantin Fântână, Mihai Lonte, Bela Stoica, Edwin Keleti, Bogdan Mihăescu.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *