Abonamente

1143 0

Ediția electronică a cotidianului Curierul de Râmnic poate fi citită gratuit, pe situl www.curierulderamnic.ro

Pentru abonamente la revista Curierul de Râmnic Magazin, cu apariție lunară, vă puteți adresa redacției. Revista se difuzează în România, dar și în străinătate, în comunitățile românești din toată lumea. Dacă o comunitate românească, din afara granițelor, dorește să primească un exemplar gratuit, solicitarea poate fi făcută prin e-mail, la adresa curierulderamnic@gmail.com

Prețul unui abonament diferă, în funcție de țara de destinație și de numărul de abonamente contractate. Prețul pleaă de la 100 lei/an, la care se adaugă taxele poștale de trimitere a publicației.

Redacția consideră abonamentul la revista Curierul de Râmnic Magazin o relație de suflet și un sprijin pentru o presă de calitate și independentă, din punct de vedere politic sau administrativ. Vă încurajăm, deci, să ne sprijiniți, abonându-vă și vă mulțumim pentru aceasta!

Mulțumim colaboratorilor noștri, care ne susțin, prin textele lor, efortul de a face o publicație onestă.

Redacția caută colaboratori pentru toate rubricile și este deschisă pentru oricare iubitor de Vâlcea și de România, din orice colț al lumii. Diaspora, welcome!

Pentru publicitate contactați serviciul nostru, la adresa:
Strada Maior V. Popescu, nr 3, parter, Râmnicu Vâlcea,
curierulderamnic@gmail.com, telefon/fax 0250/732-121.

Dacă doriți să încurajați o presă liberă, puteți face o donație sau puteți redirecționa 2% sau 3,5% din impozitul pe profit, din anul anterior, în favoarea Asociației In Media Veritas.

Vă mulțumim și vă asigurăm că nimeni nu ne poate cumpăra, cu excepția dumneavoastră, a cititorilor noștri.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *