Deputatul Daniela Oteşanu dă de pământ cu guvernanţii, după ce toate amendamentele sale şi ale colegilor săi au fost respinse

140 0

Parlamentarul PSD a solicitat, prin intermediul a 70 de amendamente, fonduri pentru investiţii importante în judeţul Vâlcea. Însă, încercările social-democraţilor au fost sortite eşecului.

„Un buget chinuit, un buget în care sănătatea și învățământul nu reprezintă priorități, un buget care <sancționează> județele în care PSD a câștigat alegerile. De la alianța aflată vremelnic la guvernare niciun amendament, iar cele depuse de PSD respinse toate. Asta da democrație! Un buget în care ni se spune că vor <dudui> investițiile dar, nu se face referire la nimic. Și da, un premier sfidător, fără empatie și fără argumente. Aaaa… avea parcă un argument: Pe Se De!
Parlamentarii PSD de Vâlcea au depus peste 70 de amendamente importante, care aveau ca subiect și multe dintre primăriile liberale. Ce să vezi, tot NIMIC!
Amendamentele pe care le-am prezentat în plen au avut ca temă drumurile județene” – a declarat Daniela Oteşanu, deputat PSD de Vâlcea.

 

sursa: gazetavalceana.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *