Astăzi, în Parlamentul României.

30 0
Am participat la prima reuniune a deputaților din această sesiune parlamentară. O primă zi dedicată alegerii noului Birou permanent al Camerei Deputaților pentru ultima sesiune ordinară a legislaturii 2020-2024. Biroul permanent este cel care va asigura desfășurarea activității legislative, coordonând sesiunile de dezbatere și de susținere prin vot a inițiativelor legislative. Am susținut alături de colegii mei social-democrați pe Daniel Suciu în funcția de președinte al Biroului permanent și pe Ovidiu Popa și pe Florin Manole pentru poziția de vicepreședinți.
Toți trei sunt parte a Partidului Social Democrat. În plus, Ovidiu Popa, vicepreședinte al Biroului permanent al Camerei Deputaților începând de acum, este deputat social-democrat de Vâlcea. Poziția ocupată acum în fruntea Camerei Deputaților confirmă pe deplin evoluția sa politică, și puterea grupului social-democrat vâlcean și a liderului nostru județean, președintele Constantin Rădulescu.
Sunt încrezător că forța noastră parlamentară crește cu această ocazie și, ca inițiator frecvent al unor legi și modificări legislative foarte utile în multiple domenii de activitate, văd în acest succes o speranță în plus pentru viitor.
Felicitări tuturor colegilor social-democrați care au fost aleși astăzi pentru Biroul permanent și lui Șerban Ciprian Constantin, liderul grupului nostru parlamentar!
Felicitări, Ovidiu Popa și mult succes ca vicepreședinte al Biroului permanent al Camerei Deputaților din Parlamentul României!

Articole asemănătoare

Prima zi de școală.

Postat de - 9 septembrie, 2024 0
FacebookTwitter Școala este instituția fundamentală a civilizației umane. Evoluția oamenilor și a societății lor se bazează pe învățătura de carte,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *