Se lucrează la Studiul de fezabilitate şi la proiectul tehnic pentru reabilitarea străzilor Socului, Grui, Cimitirului, Bouleci şi Şcolii, din Muereasca

55 0

Primarul Ion Ungureanu are în execuţie de câteva luni un amplu proiect prin PNI „Anghel Saligny”, în valoare de 1,5 mil. euro, care prevede modernizarea drumurilor din comuna sa pe o distanţă de 4,7 km., dar şi 500 de metri de amenajări laterale şi intersecţii: Str. Teiului (1078 m), Str. Plopului (200 m), Str. Cireşului (220 m), Str. Găiculeşti (574 m), Str. Trandafirilor (645 m), Str. Bisericii (185 m), Str. Lunca Steleşti (835 m) şi Str. Salcâmilor (932 m).

O evaluare recentă a scos în evidenţă, totuşi, că acest amplu proiect nu rezolvă în totalitate problema infrastructurii rutiere, aşa că, la propunerea primarului Ion Ungureanu, Consiliul Local Muereasca a aprobat realizarea unui Studiu de fezabilitate şi a proiectării cu detalii de execuţie pentru un nou obiectiv- Reabilitarea şi modernizarea drumurilor – străzile Socului, Grui, Cimitirului, Bouleci şi Şcolii”. Autorităţile locale au stabilit şi un buget pentru această acţiune, aflată în plină desfăşurare – 154.700 lei. Nu în ultimul rând, au căzut de acord că cea mai bună soluţie financiară pentru implementare rămâne un program cu fonduri nerambursabile. O altă decizie importantă luată recent de autorităţile din Muereasca se referă la actualizarea devizului general, a documentaţiei tehnico-economice şi a cheltuielilor neeligibile pentru „Amenajarea curţii interioriare şi a spaţiului de joacă de la Grădiniţa cu program normal din satul Andreeşti”.

sursa: arenavalceana.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *