Măgura Slătioara, victorie importantă, pe un teren unde se câştigă greu! Frații Roşianu şi Staicu Păun şi-au pus amprenta pe rezultatul pozitiv de la Vlădeşti

58 0

Măgura Slătioara şi-a făcut trupă puternică în vară. A obținut semnătura unor jucători cu experiență în eşaloanele superioare. A solicitat chiar loc la Liga a V-a, însă cum nu au fost disponibile, a început noul proiect din Liga a VI-a, cu obiectivul clar de promovare. Lucrurile merg bine pentru Daniel Neghină şi colegii săi până acum. Măgura a ratat doar două puncte din cele nouă puse în joc, în confruntarea cu Romani. În această rundă a reuşit să câștige în deplasare, contra unei formații venită din Liga a V-a, Stejarul Vlădeşti. 2-3 a fost rezultatul final.

„Am avut meci greu, dar ne-am mobilizat cu toții și am reușit să ne bucurăm de un nou succes, chiar dacă nu am avut întreg lotul la dispoziție. Au absentat, printre alţii, Andrei Romcescu, Edi Dincă, Olan, Gabi Zgabăr (care este accidentat). La Vlădeşti am fost conduși. La pauză a fost 1-0 pentru gazde. Au marcat dintr-un penalty acordat pentru hent, deși mingea nu a fost jucată cu mâna, ci cu umărul. Am reușit să revenim în partea secundă. Cosmin Roșianu a egalat dintr-o execuție frumoasă, de la 35 de metri. Apoi am marcat iar, după o lovitură liberă executată de Bogdan Spătaru. Staicu Păun a trimis balonul cu capul în plasă. Am avut şi un 11 metri ratat de către Bogdan Spătaru. Lovitura de pedeapsă s-a repetat, dar am ratat şi a doua oară. A fost 2-2, apoi am reușit să înscriem și golul 3, care ne-a adus cele trei puncte. Alin Roşianu ne-a adus din nou în avantaj. Tot el a mai avut o ocazie mare pe final să ducă scorul la 2-4, dar a ratat. Important este că am reuşit să obţinem victoria. Aşteptăm cu încredere meciurile următoare”, a spus Daniel Neghină, antrenorul- jucător de la Măgura Slătioara.

sursa: arenavalceana.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *