Ne respectăm promisiunile asumate în fața cetățenilor

25 0
ℹ️ Pe 17 septembrie, la Ministerul Dezvoltării au fost semnate 37 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în valoare de peste 350 de milioane de lei.
ℹ️ Contractele semnate vizează dezvoltarea locală: introducerea gazelor, a apei curente, a canalizării, modernizarea căilor rutiere etc.
În acest cadru, primarul liberal al comunei vâlcene Măciuca, domnul Mugurel Mărcoianu, a semnat pentru o finanțare în valoare de 10 milioane de lei prin care se va introduce sistemul de canalizare menajeră în satele Ștefănești, Zăvoieni, Măldărești, Măciuceni, Bocșa, Oveselu, Botorani, Popești și Ciocănari.
ℹ️ Primarul liberal, Mugurel Mărcoianu, a arătat că își respectă promisiunile făcute concetățenilor. În perioada campaniei electorale pentru alegerile locale le-a promis că, în curând, se va obține finanțarea pentru înființarea unui sistem de canalizare, iar astăzi a participat personal la Ministerul Dezvoltării pentru a semna contractul. Ca președinte al PNL Vâlcea și deputat în circumscripția Vâlcea, îl felicit pe domnul primar Mugurel Mărcoianu pentru competența cu care și-a realizat angajamentele.
ℹ️ De astăzi și locuitorii comunei vâlcene Bărbătești vor beneficia de un nou proiect de dezvoltare, anume asfaltarea drumurilor comunale, în valoare de 8,4 milioane de lei. Pentru cei din Bărbătești, nu va fi singurul proiect de dezvoltare locală care se va implementa. Liberalul Păunei Bogdan, noul primar al comunei, are o serie de proiecte pentru a îmbunătății calitatea vieții, după cum și le-a asumat în fața concetățenilor.
🤝 În același timp îi asigur de tot sprijinul meu și aștept din partea aleșilor liberali același comportament responsabil și devotat cetățeanului.

Articole asemănătoare

Viitorul națiunii

Postat de - 9 septembrie, 2024 0
FacebookTwitter Astăzi, la începerea școlii, transmit un mesaj de speranță, de optimism, elevilor și exprim recunoștința și respectul meu dascălilor…

Gata de promulgare

Postat de - 11 decembrie, 2023 0
FacebookTwitterÎn data de 09.12.2023, inițiativa deputatului Cristian Buican privind înființarea Punctelor Gastronomice Locale, votată în Camera Deputaților, cameră decizională, a…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *