Jumanji Next Level – locul 1 în box office la încasări.

738 0

Jumanji Next Level – locul 1 în box office la încasări. Iată câți români au văzut filmul!

Marea premieră a filmului Jumanji Next Level a dărâmat orice barieră de venituri și a ajuns locul 1 în box office, cu încasări de 2.208.805 RON, într-un singur weekend, conform Cinemagia.

Filmul în care tinerii eroi Spencer, Bethany, Fridge şi Martha se întorc în lumea Jumanji, aterizând din nou în Junglă și pornind prin deșert în marea aventură, a adus peste 80 de mii de români în cinema.

Chiar de la începutul filmului, atunci când tinerii Anthony, Martha și Fridge ajung împreună cu bunicul lui Spencer și cu Milo, partenerul sau, într-un loc abandonat din deșert, ce părea o curte de dezmembrări auto abandonată, filmul capătă o turnură grozavă. Iar cei 5 sunt gata de o aventură pe cinste.

Filmul a fost lansat pe dată de 6 decembrie, în România, fiind disponibil în toate cinemaurile din țară. Iată că în mai puțîn de o luna, conform datelor Cinemagia, filmul a atras nici mai mult nici mai puțîn de 169.306 români în cinema.

89.995 români la cinema în weekend
Doar în weekendul lansării peliculei, în cinemaurile din întreagă țară s-au strâns aproximativ 90.000 de români, iar încasările au ajuns la 2.208.805 RON. Însă în total, de când s-a lansat, filmul a adus încasări de peste 955.000 de dolari.

Și fostul film Jumanji, din 2017, a reușit să ajungă pe locul 2 în topul celor mai populare filme. Însă iată că Next Level chiar a demonstrat în acest an că discutăm despre un film la următorul nivel.

Bineînțeles, filmul a reunit printre actori o serie de celebrități, precum: Dwayne Johnson, Danny DeVito și Danny Glover. Acest fapt a dus la performanță pe care Jumanji a înregistrat-o în luna decembrie a acestui an, 2019.

Un film de notă 10, dar care obține doar 7.5
Deși e pe locul 1 în box office, în ceea ce privește încasările, iar fanii îl consideră de notă 10, Jumanji Next Level a obținut notă 7,5 pe Cinemagia. Iar pe IMDB notă oferită filmului este 7.

Așadar, 114 minute de aventură și de plăcere pentru fanii filmelor care nu te lasă să îți iei ochii din ecrane. Asta te așteaptă atunci când te uiți la Jumanji.

Filmul este extrem de vioi, plin de acțiune și de cele mai multe ori scenele sunt și amuzante, filmul fiind totuși în aceeași măsură comedie, aventură și un film de acțiune.

Poate fi vizionat în continuare în cinema, biletele fiind disponibile în fiecare complex cinema și în magazinele online specializate. Un bilet la acest film costă între 11 lei și 30 lei, în București, prețul fiind însă diferit în funcție de cinema și dacă este vizionat în timpul săptămânii sau în weekend.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *