„Nu voi renunța la Vâlcea” , spune Florentin Pera

725 0

Dialog la Gala Sportului Vâlcean .De o parte , antrenorul Gheorghe Tadici, de cealaltă parte jurnaliști și chibiti în ale handbalului .

„- Dom’ profesor, pe o scară de la 1-10, ce notă i-ați da lui Florentin Pera ?
– Undeva spre 8.
– Dar acordați 9 și 10 ?
– Niciodată !”

Astăzi, antrenorul SCMului este pe lista scurtă a FRH pentru postul de selectioner al României. Ce va face , în condițiile în care președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat că își dorește că noul selecționer să se dedice exclusiv echipei naționale ?

„Sunt onorat că sunt unul dintre posibilii selecţioneri. Într-adevăr, sunt anumite criterii pe care le-a enunţat domnul preşedinte. O să am o discuţie. Încă nu am reuşit să avem o discuţie în privinţa echipei naţionale, pentru că am fost concentrat şi prins cu echipa de club. Sub nicio formă nu renunţ la echipa de club.

Pe viitor, dacă vor mai fi şanse sau poate şi acum, nu se ştie, dacă există vreo posibilitate, nu refuz echipa naţională. Echipa naţională nu se refuză, însă bineînţeles că nu voi renunţa la Vâlcea. Dacă ăsta va fi un criteriu ( echipa națională să aibă exclusivitate – n.r.), cu siguranţă voi continuă la echipa de club”, a spus Florentin Pera la Telekom Sport.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *