Anunț public APAVIL SA

294 0

privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

APAVIL SA, titular al proiectului “ Extindere Rețea de Apă Potabilă și de Canalizare Menajeră”, propus a fi realizat în Rm. Vâlcea, str. Schitul Troianu, județul Vâlcea anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, în zilele de luni- vineri, între orele 9-14, precum și la următoarea adresă de internet www. apmvl.anpm.ro.
  2. Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea.

Articole asemănătoare

APAVIL SA – ANUNȚ PUBLIC

Postat de - 10 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitter  ANUNŢ PUBLIC PRIVIND AUTORIZAREA SISTEMULUI PUBLIC DE CAPTARE, TRATARE, DISTRIBUȚIE APĂ POTABILĂ ȘI COLECTARE, EPURARE APE UZATE DIN COMUNA…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *