MOLDOVA, MON AMOUR by TIMPURI NOI

582 0

Muzică pentru oameni maturi, inteligenți și nu numai

Vineri, 24 ianuarie 2020, de Ziua Micii Uniri, la Quantic Pub în București, a avut loc extraordinarul concert al trupei Timpuri Noi. Și chiar a fost extraordinar, peste două ore și jumătate, cântare live, fără pauze, cu bis 1 și bis 2 și foarte multa lume, care a cântat și chiar a dansat. Oameni de toate vârstele, de la copiii mici la cei foarte în vârstă.

Curierul de Râmnic a fost prezent. M-am așezat strategic în spatele tehnicienilor de la sunet, lumini, panoramare și film. Pe scaune înalte de bar ca să văd bine totul.

Concertul a avut ca miză lansarea albumului MOLDOVA MON AMOUR, ultimul album marca TIMPURI NOI, dar nu și cel din urmă.

Vreau să vă spun, cu mâna pe inimă, că acest album este cel mai bun album pop rock editat în România în ultimii cinci ani(dacă nu în ultimii zece ani).Albumul poartă amprenta Dan Iliescu, în același stil nonconformist și militant, conține atât melodii cu mesaj satiric anti-establisment cât și melodii de dragoste și mai ales, melodia mea de suflet ”Unu ține”.

Muzicienii trupei sunt performanți. Basistul Vlad Apotrosoaei, extraordinarul toboșar Felician Sfura și, mai ales, inegalabilul Dan Iliescu, muzician de exceptie și super chitarist, au ținut în priză publicul, un public care, parcă nu se mai sătura să asculte.

Dupa concert au urmat autografele. Dan Iliescu s-a deghizat în ”responsabil de Gostat” cu bască neagră și halat albastru. Mi-a trebuit cam o jumatate de oră ca să reușesc să iau autograful lui Dan. Mult mai ușor a fost să iau autograful lui Felician, vechiul meu prieten, cu care m-am îmbrațișat îndelung. Basistul a fost dat dispărut, dar îl prind data viitoare, că tot o să vină în Aby Stage Bar la Râmnicu Vâlcea.

Am urmărit și tehnicienii de la sunet și lumini. Au trăit la intensitate maximă concertul. Profesioniști. Am reusit să mă fotografiez cu cel de la lumini.

Curierul de Râmnic va recomandă cu căldură să vă procurați acel album pentru că merită. Și merită și concertul. Super clasă! (Cătălin Statie)

Articole asemănătoare

Mărțișoare de artă

Postat de - 24 februarie, 2020 0
FacebookTwitterÎncepând cu data de 25.02.2020 Şcoala Populară de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea deschide ,,Târgul de mărţişoare „. Se pot…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *