Ce spectacole mai vedem la teatrul Ariel? Două, sâmbătă, ambele pentru copilași

421 0

Cei de la teatrul Municipal Ariel auși nu prea au vacanță. Dacă o parte dina ctori și-au luat puțin concediu, altă parte a rămas pe baricade, pentru a distra copilașii din Vâlcea. Iată două asemenea exemple.

AVENTURILE VULPIȚEI, spectacol interactiv pentru copii, cu actori – sâmbătă, 7 august – ora 17:30, pe esplanada Teatrului Municipal „Ariel” – Parcul Zăvoi.
Textul, regia, scenografia și butaforia sunt semnate de Mateea Marin. Spectacolul durează 50 de minute.

Aventurile Vulpiței este o adaptare după Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă și după alte texte pentru copii. Fiind un spectacol destinat celor mai mici dintre spectatori, morala poveștii se păstrează, dar este îmbrăcată muzical și presărată cu scene ce stârnesc râsul. Copiii sunt invitați să ia parte la peripețiile vulpiței lingușitoare și în stare să păcălească pe oricine, iar de asemenea să ia parte la pățaniile unui urs naiv și amuzant.Prețul unui bilet este 7,5 lei.

TURTIȚA FERMECATĂ – spectacol de teatru de păpuși, ce va avea loc sâmbătă, 7 august – ora 19:00, tot pe esplanada Teatrului Municipal „Ariel” – Parcul Zăvoi.
Regia este semnată de Mateea Marin, iar textul este adaptat după o poveste populară rusească.

Ca toate poveștile și aceasta începe cu… au fost odată un moş care trăia alături de băbuța lui într-o căsuță sărăcăcioasă. Și din puținul lor s-au gândit să facă o turtă. Dar aceasta nu era ca toate celălalte turte, aceasta era fermecată!….Și de aici pornesc o groază de aventuri cu iepuri, urși , lupi și cu o vulpe, care s-a dovedit a fi mai deșteaptă.
Preț bilet: 7,5 lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0741.287.911.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Nevoia de Orizont

Postat de - 2 februarie, 2024 0
FacebookTwitterDacă jurnalismul vâlcean este în căutare de repere editorialistice, atunci unul dintre acestea este ziarul Orizont, cel care a reușit…

“Structuri”

Postat de - 12 aprilie, 2021 0
FacebookTwitterVineri 9 aprilie 2021, Galeriile Cozia Pasaj 1 și 2, ne-au întâmpinat cu vernisajul unei noi și incitante expoziții a…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *