ANUNȚ PUBLIC Privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu revizuite

854 0

ANUNȚ PUBLIC Privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu revizuite

SC TOPANEL PRODUCTION PANELS  S.A cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Uzinei, nr. 63, Stolniceni, județul Vâlcea, anunță depunerea solicitării de emitere a autorizației integrate de mediu revizuite pentru activitatea ce se desfășoară în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Uzinei, nr. 63, Stolniceni, județul Vâlcea.

Activitatea se încadreaza în anexa nr. 1 a Legii nr. 278/2013, privind emisiile industriale, la punctul 4.1 Producerea compușilor chimici organici, cum sunt: h) materiale plastice (polimeri).

Solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu revizuite se referă la extindere.

Informații privind impactul potențial asupra mediului al activitatii pentru care se solicita emiterea autorizatiei integrate de mediu revizuite se pot obține la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea, strada Remus Bellu, nr. 6, Râmnicu  Vâlcea, zilnic de luni-joi, între orele 8:00-16:30  și vineri între orele 8:00-14:00.

Observațiile, sugestiile și propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea sau prin e-mail la office@apmvl.anpm.ro în termen de 30 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Vâlcea: www.apmvl.anpm.ro.

Articole asemănătoare

Anunț public APAVIL SA

Postat de - 20 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterprivind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu APAVIL SA, titular al proiectului “ Extindere Rețea de Apă Potabilă…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *