Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea va demara

648 0

Evaluarea calității serviciilor oferite de către Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea

Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea va demara, din data de 1 februarie 2020, o analiză calitativă a serviciilor pe care le furnizează către cetățeni și autorități publice, conform Regulamentului de Organizare și Funcționare.

Timp de șase luni, toți beneficiarii care trec pragul instituției noastre au posibilitatea să completeze un Chestionar privind evaluarea calității serviciilor Direcției Județene pentru Cultură.

Chestionarul conține întrebări relevante atât despre comportamentul funcționarilor publici care intră în contact cu beneficiarii noștri (amabilitate, integritate, promptitudine în soluționarea cererilor etc.), cât și despre calitatea serviciilor furnizate de instituție.

Pentru o eficiență maximă a demersului nostru, chestionarul va fi disponibil fizic la sediul Direcției Județene pentru Cultură Vrancea, dar și on-line, la adresa https://bit.ly/3aQ5uXR. Formularul on-line este destinat atât celor care nu au timp să-l completeze la sediul Direcției Județene pentru Cultură Vrancea, cât și celor care doresc să își exprime o opinie în legătură cu activitatea instituției noastre.

În baza rezultatelor acestei analize, procedurile de lucru ale Direcției Județene pentru Cultură Vrancea vor putea fi îmbunătățite și, totodată, se vor putea face propuneri în vederea îmbunătățirii activității altor organizații cu care lucrăm.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *