CJ Vâlcea alocă sume importante pentru sănătatea vâlcenilor

160 0

Deși anul acesta se bazează pe un buget considerabil mai mic, Consiliul Județean Vâlcea a găsit soluția peantru a aloca, în ședința ordinară din data de, 31 ianuarie 2020, sume importante de bani pentru spitalele din județ.

La propunerea președintelui Constantin Rădulescu, consilierii județeni au aprobat alocarea către Spitalul Județean de Urgență Vâlcea a sumei de 429.700 lei, în vederea achiziționării unui aparat EKG, a unui sistem suport respirator Bubble CPAP și a unui grup electrogen, precum și pentru continuarea finanțării amenajării spălătoriei din cadrul Spitalului nr.2.

Tot astăzi, Consiliul Județean a mai aprobat și alocarea sumei de 752.932 lei, necesară continuării lucrărilor de amenajare a aleilor pietonale, a parcării și a drumului de acces, precum și pentru executarea lucrărilor necesare obținerii, de către Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” Mihăeşti, a autorizației de securitate la incendiu.

Articole asemănătoare

Informare de presă, Cancelarie Prefect

Postat de - 13 august, 2020 0
FacebookTwitterMINISTERUL AFACERILOR   INTERNE                                    INSTITUȚIA  PREFECTULUI – JUDEȚUL VÂLCEA CANCELARIE PREFECT INFORMARE DE PRESĂ Pentru corecta informare a cetățenilor, ca…

Oltexpo, în moarte clinică

Postat de - 5 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterOltexpo Centrul de Congrese și Expoziții Calimănești-Căciulata în continuare în moarte clinică. De la finalizare din 2010, în plină criză…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *