Casa de cultură Florin Zamfirescu

1208 0
Sâmbătă, 15 iulie 2023, am scris împreună un nou capitol în istoria stațiunii Călimănești. Casa de cultură Florin Zamfirescu s-a prezentat publicului în chip de instituție recent modernizată și utilată cu toate cele necesare organizării de spectacole și de expoziții, la cel mai bun nivel profesional.
„Casa de cultură Florin Zamfirescu este centrul complexului cultural pe care îl construim la Călimănești. Ea trebuie să fie o sursă de spectacole artistice pentru toate anotimpurile, atât pentru turiști cât și pentru cei care trăiesc și muncesc în stațiunea noastră. Visăm la o serie de spectacole artistice atrase de pe scenele noastre locale, regionale și naționale, așteptate cu mult interes de spectatori”. a spus în cadrul festivității primarul Florinel Constantinescu.
Evenimentul, care a continuat cu vizitarea expoziției de pictură și cu vizionarea spectacolului de teatru „Lumea lui Frank”, s-a bucurat de participarea a peste 250 de spectatori.

Articole asemănătoare

Călimănești

Postat de - 25 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterCălimănești este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitățile componente Căciulata, Călimănești (reședința), Jiblea Nouă, Jiblea Veche,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *