Gheorghe Folea demolează un „fake news”

834 0

În urma apariției articolului intitulat ”Cinci primari și trei consilieri județeni pleacă de la PNL la PER” în Ziarul de Vâlcea (https://ziaruldevalcea.ro/2020/02/cinci-primari-si-trei-consilieri-judeteni-pleaca-de-la-pnl-la-per/), câteva precizări trebuie aduse pentru a face lumină în acest caz:

  • Informațiile cu privire la persoana mea sunt total false și nu au nicio legătură cu realitatea. Sunt doar niște simple zvonuri și dezinformări doar pentru a induce în eroare opinia publică. Nu este pentru prima oară când acest editorial îmi face deservicii și aduce atacuri la persoana mea. Am observat că este o obișnuință din partea ziariștilor diletanți de la Ziarul de Vâlcea în a fabrica materiale pernicioase la adresa mea și a Partidului Național Liberal.
  • Sunt membru al Partidului Național Liberal de cel puțin 15 ani și voi continua să fac parte din familia liberală, indiferent de ce scriu acești jurnaliști.
  • În acest moment, sunt alături de toți membrii PNL Vâlcea pentru a ne concentra pe următoarele alegeri locale din această vară și le sugerez, pe această cale, celor de la Ziarul de Vâlcea să oprească această activitate anodină pe care o duc de câțiva ani fără vreun scop.

 

Consilier județean PNL, Gheorghe Folea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *