Eliza Samara vrea aurul Europei!

666 0

Calificată recent cu echipa României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Eliza Samara, multipla campioană europeană, va participa la Cupa Europei Top 16. Alături de a va fi și colega de la națională, Bernadette Szocs.

Elizabeta Samara și Bernadette Szocs sunt printre favoritele la cucerirea titlului la Cupa Europei de la Montreux (8-9 februarie), turneul rezervat celor mai bune 16 jucătoare de tenis de masă din Europa.

La ediția din 2018 a Cupei Europei, Eliza Samara a obținut medalia de bronz. Anul acesta, sportiva vrea să schimbe trofeul cu unul și mai strălucitor. La aceeași competiție,  Bernadette Szocs a cucerit titlul în 2018 și medalia de argint în 2019.

“Obiectivul este să mă calific la Cupa Mondială, adică să fiu în top 5. De un meci este nevoie să mă calific, dar acel meci va fi foarte greu. Am început bine anul, sunt în formă și pot spune că merg să câștig. Calificarea la Jocurile Olimpice îmi dă moral, mai ales că nu mai este tensiunea aceea a calificării. Acum joc de plăcere, am mai mult chef și mă simt mai bine la masă” – Elizabeta Samara, multiplă campioană europeană la tenis de masă.

Se premiază singură

Pasionată de shopping, Eliza Samara și-a planificat o sesiune de cumpărături după terminarea concursului din Elveția.

“Îmi place Elveția, mi-aș dori să am mai mult timp să vizitez. E foarte frumoasă priveliștea spre sală și merg mereu pe jos. Sunt magazine la hotel, știu deja. Ceasurile mă interesează, cu dulciurile nu prea mă împac. După calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo mi-am făcut cadou o poșetă” – Elizabeta Samara, multiplă campioană europeană la tenis de masă.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *