Florentin Pera, înainte de meciul cu Gyor : „Vrem o atmosferă incredibilă în Sala Sporturilor!”

744 0

Antrenorul Florentin Pera este calm când vorbește despre meciul de sâmbătă, cu Gyor. Neobișnuit de calm, având în vedere că echipa să joacă împotriva probabil celei mai bune echipe de club din lume, câștigătoare de 6 ori a Ligii Campionilor.

– Cum este, dom’ profesor, cu Gyor-ul?

– Păi cum să fie ?! Cea mai bună echipa, favorită și anul acesta la câștigarea Ligii. Așa că meciul este greu, incredibil de greu. Unde mai pui că vin și cu toate vedetele, nu mai au nicio jucătoare accidentată. Au dat 47 goluri în ultimul meci de campionat. Da’ nu-i băi , nu ne speriem , avem jucătoare de valoare și noi.

– Deci batem mâine …Să știți că Vâlcea are palmares pozitiv cu Gyor-ul…

– Ei, și tu acum….Nu știu ce va fi. Știu însă că suntem într-o perioada bună, ați văzut că am înșirat câteva victorii bune la rând. Cu Krim și Savehof am făcut meciuri foarte bune. Și mai este ceva. Mi se pare că am depășit cu toții perioada de acomodare cu Liga Campionilor, nu ia avem emoții atunci când adversarele sunt între cele mai bune din lume. Așa că pot spune că o să ne batem parte în parte cu detinatoarele Ligii.

– Este cel mai important meci din carieră dumnevoastră?

– O , nuuu ! Mai degrabă toate meciurile din campionatul intern de anul trecut au fost mai importante, pentru că l-am câștigat. Poate mai importante sunt meciurile cu CSM București, care urmează. Dar sigur că este un meci de referință și un bun test pentru a vedea unde ne aflăm cu valoarea. Dar până la urmă, este doar un meci , care, culmea, nu prea contează pentru noi în economia clasamentului Ligii. Dar contează pentru Gyor, care vrea să păstreze primul loc în grupa.

– Ați lucrat ceva special la antrenamente ? Cum o să o anihilați pe Amorim?

– Nu știuuuuuu ( rade ușor în barbă ) . Veniți sâmbătă la meci și o să vedeți . Păi ce , doar Amorim joacă?! Haideți să nu uităm că apărarea SCM-ului este cea mai bună din România și ne bazăm pe asta și în meciul de sâmbătă.

– Apropo de venit la meci, un mesaj pentru suporteri?

– Vreau să facă o atmosfera incredibilă ! Să strige, să țipe , să urle când atacă adversarele. Să ne încurajeze permanent, chiar dacă vom fi conduși . Fetele au nevoie de suportul lor, au nevoie să știe că sunt aproape de ele.

– O să transmitem. Succes!

Interviu realizat de Gabriel Săndulescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *