Samara are tablou cu ea campioană!

786 0

Eliza Samara a imortalizat cel mai important moment din carieră: și-a comandat un tablou cu ea în momentul în care a devenit Campioană Europeană la simplu: se întâmpla la Ekaterinburg în 2015.

Samara și colegele ei din echipa de tenis de masă a României sunt una dintre speranțe noastre la câștigarea unei medalii la Tokyo. Pentru sportiva din Constanța este a patra participare la Jocurile Olimpice.

” Dacă ar ieși medalia ți-ai dori și mai mult. Nu poți să te mulțumești doar cu o medalie și automat vrei mai mult și la anul și la anul” – Eliza Samara, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

2015 anul Samarei

Sportiva își amintește de cel mai frumos moment din cariera ei! A fost atât de emoționată și de fericită, încât și-a comandat un tablou cu ea în momentul  în care a devenit campioană europeană la simplu, în 2015, la Ekaterinburg.

 “Acolo a fost momentul meu, acolo simțeam că pot să ies locul întâi. Am vorbit cu un pictor să îmi realizeze un tablou. Mi-a zis că o să  iasă foarte bine, i-a luat cred că vreo 4 zile” – Eliza Samara, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

Domnul de 101 ani și dorința împlinită

Samara rememorează o întâmplare petrecută cu două luni înainte de europenele de la Ekaterinburg.

“Am fost în Bali și era o peșteră cu șerpi și era un domn mai în vârstă, 101 ani și mi-a zis că dacă îi ating și pun un dolar, nu mai mult mi se va îndeplini o dorință”  – Eliza Samara, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

 “Nu credeam că o să îmi iasă , hai să pun acolo , pun mâna pe el și aia e. Și după două luni de zile mi s-a îndeplinit dorința să ies locul întâi” – Eliza Samara, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

O place mult pe Serena

Chiar dacă este expertă în tenisul de masa, Eliza recunoaște că o simpatizează mult pe Serena Williams. Sportiva are și un regret!

“Îmi pare rău că la Rio, în Satul Olimpic, nu m-am dus să fac poze cu ea. Era înconjurată de garzi de corp. Acum nu aș mai rata ocazia. O admir mult!” – Eliza Samara, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

Eliza Samara va participa în perioada 28 februarie-1 martie la Campionatele Naționale de tenis de masă care vor avea loc la București.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *