Braconaj piscicol descoperit de polițiști

599 0

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu cei din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, în baza unui plan comun de acțiune, au desfășurat o acțiune pentru protejarea fondului piscicol și prevenirea braconajului.

În dimineața zilei de 04 martie a.c., polițiștii au oprit pentru control pe raza municipiului o autoutilitară în care se aflau doi tineri de 18 respectiv 25 de ani, din comuna Ionești.

În urma controlului efectuat autoutilitarei în interiorul acesteia au fost descoperiți mai mulți saci ce conțineau plase de pescuit, o barcă gonflabilă și o cantitate de pește pentru care nu dețineau documente legale de proveniență și transport.

Polițiștii au luat măsura confiscării a 95 kg de pește, diferite specii și au dispus ridicare în vederea confiscării a 10 saci cu plase plurifilament cu o lungime totală de 1000 m, a bărcii gonflabile și a autoutilitarei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal conform art. 64 din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Articole asemănătoare

SOS Natura!

Postat de - 12 martie, 2021 0
FacebookTwitterEpisod cumplit de trist, lângă Vidra. Râs mort pentru că șoferul care l-a lovit nu a anunțat în timp util…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *