Coronavirusul ca armă politică

702 0

Toate forțele politice din lumea asta folosesc fake news-uri legate de coronavirus pentru a-și înlătura opozanții.

Deja facebook a pornit o campanie de ștergere a știrilor false legate de coronavirus.

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

„Deci, anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune. Media anuală este între 27.000 și 70.000 de decese pe an. Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe. În acest moment, sunt confirmate 546 de cazuri de coronavirus, cu 22 de decese. Gândiți-vă la asta!”, a fost mesajul publicat pe Twitter de președintele american, preluat de Romanian Global News.

Trump mai spune că riscul îmbolnăvirii americanilor a fost supraestimat intenționat, în ceea ce el consideră a fi un atac care l-ar viza direct pe el.

”Presa Fake News și partenerul lor, Partidul Democrat, fac totul pentru a inflama situația CoronaVirus, cu mult peste ceea ce faptele ar justifica”, a scris președintele.

Postarea sa vine în contextul în care, conform presei americane, în SUA s-au înregistrat peste 500 de cazuri de persoane diagnosticate cu Covid-19, iar doi parlamentari americani din partidul președintelui se află în autoizolare după ce au intrat în contact cu un bărbat care a fost diagnosticat cu coronavirus.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *