Măsuri pentru prevenirea răspândirea infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2

173 0

Comunicat de presă

Având în vedere atenționarea Departamentului pentru Situații de Urgență, precum și Hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu privire la adoptarea de măsuri pentru a preveni răspândirea infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, vă comunicăm următoarele:

Începând cu data de 12.03.2020, se suspendă activitatea cu publicul și audiențele cu conducerea instituției, până la data de 31.03.2020, cu posibilitate de prelungire, în funcție de evoluția situației la nivel național.

Depunerea fizică a documentelor respectiv  ridicarea documentelor de către persoanele fizice și juridice  se va face numai prin poștă, e-mail sau fax. Pentru informații suplimentare, vă recomandăm să contactați compartimentele de specialitate prin telefon sau e-mail.

Persoanele fizice și juridice se pot adresa instituției, prin telefon/fax, în scris, sau prin e-mail la următoarele adrese:

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI VÂLCEA

Adresa: Str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, Cod. 240156

E-mail: office@apmvl.anpm.ro;

Tel. 0250.735.859;

Fax. 0250.737.921

 

Director Executiv,

Ing. Alin Iulian VOICESCU

Articole asemănătoare

Invitație la dialog!

Postat de - 28 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterCurierul de Râmnic îi invită pe toți liderii partidelor politice din Vâlcea, la o sesiune de interviuri, la sediul redacției…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *