Iulian Rotaru, a căştigat ultramaratonul “Ultra Asia Race” Vietnam

726 0

Iulian Rotariu este câștigătorul ultramatatonului “Ultra Asia Race” Vietnam, asfel își adaugă în palmares al treilea titlu mondial! Pompierul botoșănean a reușit sa își domine adversarii pe tot parcursul celor trei etape, anunţă ISU Botoşani pe facebook, transmite Romanian Global News.
“Audacia et devotio! Intr-o clipă se trăiește viata! Să mulțumim Bunului Dumnezeu pentru atâtea clipe minunate! Împreună învingem!” – a transmis Iulian.
Ultramatatonul Ultra Asia Race Vietnam s-a desfășurat în perioada 09 – 12 martie și a aliniat la start 18 dintre cei mai buni alergători de ultramaraton extrem din lume. Doar 10 au ajuns la finish.

Iulian Rotariu este primul și singurul român care a participat la acest ultramataton, organizată de cei de la Canal Aventure. Concurenții au avut de parcurs 160 de km în patru etape, urmând itinerariul marcat de organizatori. Din cauza restricțiilor impuse de autorităților din Vietnam din cauza coronavirusului, etapa a III – a a fost anulata. Așadar, concurenții au parcurs 106 km.

Și de această dată, Iulian a alergat în scop caritabil, încercând să sprijine în acest mod activitatea Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Botoşani.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *