Canalele de comunicare prin care clientii pot trimite Indexul autocitit

332 0

Comunicat de presă

Distrigaz Sud Rețele reamintește clienților săi care sunt canalele de comunicare prin care pot transmite lunar Indexul aferent cantității de gaze naturale consumate, ca urmare a operațiunii de autocitire a contorului de gaze:

Specificăm faptul că citirea Indexului se poate face de către consumatorii casnici și non-casnici din categoriile de consum C1 – C2, doar în perioada de autocitire specificată în factură.

Cele două tipuri de categorii au în vedere consumul anual, astfel:

  • C1 – consum anual de până la 280 MWh;
  • C2 – consum anual între 280 – 2.800 MWh.

Distrigaz Sud Rețele asigură exploatarea în condiții de siguranță a sistemului de distribuție pe care îl operează și continuitatea serviciului de distribuție a gazelor naturale, activități de interes public național.

Biroul de Presă

Distrigaz Sud Rețele este lider în distribuția de gaze naturale în România, cu o expertiză de peste 45 de ani în acest domeniu, având 1.9 milioane de clienți, circa 20.000 km rețea și 2.600 de angajați. Distrigaz Sud Rețele deține licență de operare pentru distribuția de gaze naturale în 851 de localități, pe raza a 20 județe din sudul și centrul României: Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Teleorman și Municipiul București.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *