OMS: Decizia AstraZeneca de a amâna testele finale pentru vaccinul anti-Covid este o trezire la realitate

549 0

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a apreciat joi că decizia AstraZeneca de a amâna studiul clinic de fază a 3-a al vaccinului pentru Covid-19, din motive de siguranţă, este o trezire la realitate, o reamintire că dezvoltarea unui vaccin ”nu este întotdeauna un drum rapid şi drept”, relatează CNBC citat de news.ro.

AstraZeneca a anunţat marţi că suspendă studiul clinic de fază a 3-a al posibilului său vaccin pebntru noul coronavirus, pe care îl dezvoltă în colaborare cu Universitatea Oxfors, după ce unul dintre participanţi a prezentat semne ale unei reacţii adverse grave.

Mai multe citiți aici: https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24279444-oms-decizia-astrazeneca-amana-testele-finale-pentru-vaccinul-anti-covid-este-trezire-realitate.htm

Deci, Bill Gates, Oxford, Iohannis au luat-o în …?

Vreți să republicăm articolul în care ziarul nostru a mai scris despre asta? Când Președintele dădea exemplu Oxfordul iar serviciul secret German(BND) îl contrazicea spunand că este o minciună?

Și să mai spunem că vaccinul românesc care aduce imunitate 11 ani nu este băgat în seamă de ”guvernul meu”?

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Orașul vaccinează satul

Postat de - 7 august, 2021 0
FacebookTwitterInstituția Prefectului – Județul Vâlcea ne informează că, în cadrul campaniei naționale de vaccinare ” Orașul vaccinează satul”, echipele mobile…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *