IPJ Vâlcea: Persoane dispărute

256 0

Dacă ați văzut aceste persoane sau aveți informații despre ele, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112 !

 

La data de 17 martie a.c., polițiștii vâlceni au fost sesizați că IORDACHE GHEORGHE, în vârstă de 76 ani, cu domiciliul în orașul Băile Olănești, care locuiește fără forme legale pe raza comunei Vlădești, sat Priporu, a plecat de la locuința sa la data de 17 martie a.c., in jurul orei14.00 și nu s-a mai întors.

La data dispariției bărbatul era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă, haină maro, bluză de culoare deschisă, cămașă de culoare închisă și pălărie maro, cu o geacă lungă cu glugă de culoare vișinie.

      Semnalmente: înălţime 1,65 cm, greutate 60 – 65 kg, păr alb, tuns scurt, nas drept, ochi căprui, poartă mustață

Bărbatul nu ar fi la prima plecare.

În momentul de față polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute, au fost efectuate căutări pe raza comunei Vlădești de către lucrătorii de poliție și echipe de voluntari organizate de Primăria Vlădești, însă nu s-a reușit identificarea sa.

Totodată, s-a constituit o echipă de cercetare la fața locului formată din polițiștii Postului de Poliție Vlădești și ai Serviciului de Investigații Criminale, însoțiți de un specialist criminalist, pentru efectuarea de verificări.

 

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Prundeni au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că, MIU ION  de 53 ani, în dimineața zilei de 17 martie a.c., în jurul orei 08.00, a plecat de la domiciliul său din localitatea Ionești cu bicicleta către magazinul din sat și nu s-a mai întors.

La data dispariției, bărbatul era îmbrăcată cu bluză trening culoare bleumarin cu dungi de culoare deschisă pe mâneci, pulover vișiniu, pantaloni blue-jeans de culoare albastru deschis, încălțăminte culoare negru.

Semnalmente: înălţime 180 cm, greutate 80-85 kg, păr șaten, tuns scurt, nas drept, ochi căprui.

           Și în acest caz, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Au fost efectuate căutări pe raza comunei Ionești de către polițiști de la Secția nr. 4 Poliție Rurală Prundeni și Poliția municipiului Drăgășani, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea, împreună cu echipe de voluntari organizate de Primăria Ionești, însă nu s-a reușit identificarea sa.

Totodată, s-a constituit o echipă de cercetare la fața locului formată din polițiștii Postului de Poliție Ionești și ai Serviciului de Investigații Criminale, însoțiți de un specialist criminalist, pentru efectuarea de verificări.

Articole asemănătoare

Calamități Vaideeni

Postat de - 1 august, 2020 0
FacebookTwitterCOMUNICAT DE PRESĂ În anul 2018, comuna Vaideeni a fost greu încercată din cauza inundațiilor. Inclusiv DJ 665 a fost…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *