Vrei să fii în tendințe în 2020? Vezi cum e integrată modă secolului trecut în tendințele anului 2020

777 0

Modă anilor 2020 nu se caracterizează doar prin noutate, ci și prin reinterpretarea și readucerea în lumina reflectoarelor a unor haine vedetă ale secolului trecut. Haine în vogă în urmă cu mai bine de 50 de ani pot fi scoase de la naftalină pentru un look actual în acest an. Ești și tu un admirator al modei anilor 50, 70, 80? Acum poți purta piese vestimentare din această perioada și fii la modă în același timp.

Cum reintră în vogă modă anilor 50

Nu e primul an în care rochițele scrobite, care pun în evidență bustul și talia sunt la mare căutare. Anii 50 au fost poate unii dintre cei mai femini, în care femeia, chiar dacă poate mai puțîn emancipată decât acum, avea un stil bine definit și era impecabilă și extrem de feminină. Croiala clasică a anilor 50, cu talia și bustul evidențiate și fustă clos, extrem de amplă e apreciată și în 2020. În plus, accesoriile precum baticurile uni sau mănușile pot întregi un look retro, purtabil și în acest an.

Anii 70 se întorc

Rochițe baby doll? Pantaloni evazați? Modă anilor 70 e prezența și în 2020. De la celebrele rochițe conice și până la pantalonii evazați, culorile nebune ale perioadei Woodstock și imprimeurile florale sau geometrice, toate acestea revin în modă mai mult sau mai puțîn reinterpretate. De asemenea, materialele fluide, petrecute, fustele cu fodre, transparențele înflorate și culorile puternice sunt elemente care sunt incluse în tendințele anului 2020.

Nici modă anilor 80 nu lipsește în 2020

Am putea spune modă anului 2020 se caracterizează printr-un sincretism. Designerii iau ce a fost mai bun în anii dinainte de 2000 și integrează cu succes în colecțiile anului 2020. Dar modă nu e creată doar de designeri. Modă străzii are un cuvânt de spus și inventivitatea e apreciată în fashion. Nu trebuie îți fie teamă combini accentele rock ale anilor 80 cu un look angelic.

 Fie e vorba de vestimentație sau accesorii, libertatea e aproape deplină în acest an. Anul 2020 subliniază cu atât mai mult libertatea de expresie inclusiv prin haine și accesorii, iar imaginația e cu atât mai apreciată. Așa urmează tendințele, dar nu te limita la ceea ce prezintă podiumurile de modă. Fii chiar tu creatoarea look-ului tău.

Articole asemănătoare

Netrebnicii care ne conduc

Postat de - 19 august, 2020 0
FacebookTwitterUn articol scris de Mihai Eminescu în ziarul “Timpul”, A.D. 1877 despre clasa politică românească. Ce cautã aceste elemente nesãnatoase…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *