Au început lucrările de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu

786 0

Cea de-a doua arteră de circulaţie care intră în reabilitare în cadrul proiectului ”Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura rutieră din municipiul Râmnicu Vâlcea” – după podul de pe bulevardul Tineretului din Ostroveni – este bulevardul Tudor Vladimirescu, pentru care marţi, 31 martie, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor. În preambulul acestora, pe porţiunea dintre Calea lui Traian şi strada Maior V. Popescu, se înlocuiesc bordurile acolo unde se impune şi se amenajează un spaţiu verde în zona intersecţiei cu str. V. Olănescu. Lucrările de pe bulevardul Tudor Vladimirescu, estimate a dura trei săptămâni, se vor derula cu restricţionarea doar parţială a traficului rutier (alternativ, pe câte un sens de mers), iar după finalizarea lor, în cadrul aceluiaşi program, vor intra în lucru străzile Ferdinand şi Nicolae Titulescu.

 

• • •

 

La solicitarea Primăriei municipiului şi pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19, indexul  contoarelor de energie electrică se va transmite exclusiv telefonic sau prin e-mail

 

În urma unei adrese transmise de Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea către Distribuţie Energie Oltenia S.A. – prin care se sesiza faptul că citirea contoarelor aflate în interiorul locuinţelor râmnicenilor de către personalul ADREM poate creşte riscul răspândirii epidemiei de coronavirus – furnizorul regional de energie electrică a dispus ca preluarea indexurilor de la clienţi să se facă, în această perioadă, exclusiv prin telefon sau e-mail, fără deplasarea fizică a cititorului la contorul din teren. Măsura este valabilă pentru toţi consumatorii din aria de operare, respectiv judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea. Municipalitatea Râmnicului transmite mulţumiri, pe această cale, către Distribuţie Energie Oltenia S.A. pentru receptivitate şi pentru colaborarea de care dă dovadă în aceste momente dificile.

 

Biroul de Presă

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *