Exemplu dat de un medic. Jos pălăria, domnule doctor.

662 0

Senatorul USR Adrian Wiener s-a întors la activitatea sa de medic la Spitalul Județean de Urgență Arad. În timp ce cadrele medicale, de la acel spital, dau bir cu fugiții .

“Mi s-a părut firesc să revin ca medic, mai ales acum când 24 de cadre medicale sunt infectate, pacienţii sunt din ce în ce mai mulţi, lucrurile merg foarte greu. Acum e momentul să dovedim cu toţii că merităm aprecierea societăţii şi suntem ceea ce suntem nu întâmplător”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Adrian Wiener. El a precizat că a mers să lucreze în spital din proprie iniţiativă.

“Corpul medical a fost blamat ani de zile ca fiind sursa corupţiei în România, am ajuns să fim urâţi de populaţie.  Sunt unele persoane care poate au cedat temerilor, anxietăţii, au considerat că trebuie să plece , dar nu cred că e un fenomen de masă”, a mai spus Adrian Wiener.

Uite că există, întâmplător, parlamentari care au decis să faca ceva pentru țara lor. Restul? Căutăm și alte exemple.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

În decembrie donăm viață!

Postat de - 15 decembrie, 2020 0
FacebookTwitterComunitatea locală “RO100 Râmnicu Vâlcea” organizează, începând cu data de 14 decembrie 2020, în municipiul Râmnicu Vâlcea, la sediul Centrului…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *