Presedintele Trump protejeaza în primul rând ”small business” adica IMM-urile

577 0

Paycheck, Programul de protecție a salariului este acum în plină desfășurare, oferind aproape 350 miliarde dolari în împrumuturi pentru a menține companiile operaționale și lucrătorii lor angajați. În cazul în care întreprinderile și organizațiile eligibile își păstrează personalul și salariile integrale și își utilizează veniturile din împrumuturi pe salarii sau alte cheltuieli eligibile, împrumutul lor va fi iertat în proporție de 100%.

„Small Business este coloana vertebrală a economiei americane, și președintele a pus forța națiunii în efortul de a sprijini cele 30 de milioane de întreprinderi mici „, Small Business Administrator Jovita Carranza a declarat ieri. „Și lucrăm din greu pentru a le obține bani rapid.”

Președintele Trump ajută întreprinderile mici să rezolve această situație de urgență economică, oferindu-le fondurile de care au nevoie pentru a-și menține angajații pe salarii și pentru a rămâne în afaceri. Mulțumită Legii CARES, președintele Trump îi ajută pe proprietarii de afaceri americani muncitori astfel:

-Furnizarea de 350 de miliarde de dolari în împrumuturi iertabile pentru întreprinderile mici prin intermediul Programului de protecție a salariului.

-Oferirea de avansuri la împrumuturi în caz de catastrofe SBA care nu trebuie niciodată rambursate.

-Renunțarea la plățile existente de împrumut SBA care nu sunt în dezastru în următoarele șase luni.

Programul pentru protecția salariului asigură că întreprinderile mici pot continua să plătească angajații și să acopere anumite costuri în timpul acestei crize de sănătate fără precedent. Până la opt săptămâni după efectuarea împrumutului, acest program poate fi utilizat pentru a acoperi costurile salarizării și alte cheltuieli eligibile.

Se pot aplica toate întreprinderile – inclusiv organizațiile non-profit, organizațiile de veterani, preocupările privind afacerile tribale, proprietățile unice, angajații independenți și contractorii independenți – cu 500 sau mai puțini angajați. Întreprinderile din anumite industrii pot avea mai mult de 500 de angajați dacă respectă standardele de mărime ale SBA pentru aceste industrii.

Detalii despre împrumut:

-Mii de bănci, uniuni de credit și alți creditori vor fi disponibili pentru a face aceste împrumuturi, inclusiv creditorii din zona locală.

-Împrumuturi de până la 10 milioane de dolari pot fi utilizate pentru acoperirea salarizării, concediilor medicale plătite, primelor de asigurare, chirii, utilităților și plăților de dobândă ipotecară.

-Dacă se păstrează personalul complet și plata de salarizare și utilizați veniturile împrumutului din salarii și alte cheltuieli eligibile, toate împrumuturile dvs. vor fi iertate 100%.

-Pentru a aplica, trebuie vizitat un creditor participant pentru a completa o cerere și a trimite documentația necesară. Programul este deschis până la 30 iunie 2020.

Alte optiuni de împrumut, împrumuturile pentru dezastre economice (EIDL) sunt deja disponibile în toate cele cincizeci de state, Washington DC, și în teritorii pentru a ajuta proprietarii de întreprinderi mici să continue să funcționeze în timpul acestei pandemii.

Sunt eligibile întreprinderi mici, asociatile non-profit, afacerile tribale și cooperativele.

Detalii:

-După cerere, întreprinderile mici pot fi eligibile pentru o plată în avans.

-Această plată în avans nu trebuie rambursată.

-Împrumuturile complete pentru dezastre economice sunt oferite la o rată a dobânzii pe termen lung, scăzută.

Vedeți undeva avantajate băncile sau afacerile mari? Vedeti o alta birocratie în afară de o cerere simplă?

Vedeți că bătălia este pentru a-i menține în viață pe cei mici?

Pentru că banii lor, a celor mici de la privat, acolo la ei și oriunde în lumea asta, țin statul în viață și consumul activ.

Mai trebuie guvernul nostru să mai inventeze ceva? Să ia de-a gata de acolo. Și să mergem mai departe fără bătăi de cap.

Întreprinderile mici ar suporta o mare parte din această povară, a crizei coronavirusului, iar președintele Trump vrea să se asigure că ele nu se vor confrunta niciodată cu această provocare.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *