Acțiune pe linie economică și de silvicultură

242 0

Acțiune pe linie de silvicultură

 La data de 08 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea au desfășurat pe raza localității Voineasa, activități de verificare a legalității exploatării, transportului, prelucrării și comercializării de material lemnos.

În urma activităților desfășurate au fost constatate încălcări ale prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, de către un agent economic, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.500 lei.

De asemenea, a fost dispusă și confiscarea cantității de 34 m3 material lemnos cu o valoare de peste 8.000 lei.

 


ACȚIUNE PE LINIE ECONOMICĂ

Polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

 Polițiștii au efectuat controale la 9 operatori economici de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, Sinești și Alunu, iar pentru neregulile descoperite au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale cu o valoare de 18.000 lei și a fost confiscată suma de 493 de lei reprezentând venituri nefiscalizate.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *